miércoles, 16 de julio de 2008

Ntics en el aula

En el món de l'alfabetització digital hem de pensar en utilitzar eines que ens facilitin la possiblitat de crear recursos educatius que ens permetin apropar-nos als nostres usuaris d'una manera més personalitzada.

A la següent presentació podrem trobar diversos exemples que podem utilitzar.



Per elaborar materials i recursos pedagògics, i no caure en la duplicació de materials cal que treballem en equip, que siguem capaços de gestionar la informació i es comunicacions necessàries a fui i efecte de tenir un espai en el que es pugui construir el material de manera compartida i un espai on es publiqui els resultats que sigui accessible per tot hom.



Com podem utilitzar internet a l'aula?



Y no ensoblidem que tota la informació que donem té uns significats, i no està exent de implicacions iodeològiques. tota la informació té una tintura d'opinió.

Saber llegir la informació i detectar els colors de l'informació és important , per això cal una alfabetització digital crítica.



Que ha canvia de l'alafabetització tradicional a les noves necessitats que provoca l'alafabetització digital. Un analisis que ens porta més enllà de l'educació instrumental.